Feladatok:
- a szakácsok és konyhai dolgozók munkarendjének összeállítása, munkájuk irányítása; a munkafolyamatok optimalizálása
- kreatív, helyi jellegzetességeket mutató a’la carte étlap, napi és alkalmi menük összeállítása
- konyhai higiénia és élelmiszerbiztonsági szabályok (HACCP) ismertetése és betartatása
- az ételek minőségének biztosítása az elkészítés és tálalás minden fázisában
- az ételek tálalási, felszolgálási módjának meghatározása
- készletgazdálkodás az ésszerű takarékosság elveinek figyelembevételével
Feltételek:
- középfokú szakirányú végzettség; minimum 2 éves gyakorlat konyhafőnöki vagy helyettesi pozícióban; szállodai gyakorlat előny
- gazdaszemlélet
- gyakorlat emberek koordinálásában
- szenvedélye a főzés; rugalmas, talpraesett, terhelhető, agilis
- precíz, szereti és megtartja/tartatja a rendet a konyhájában
Pályázat benyújtásának módja:
az alábbi dokumentumokat kérjük e-mailben elküldeni az info@pecsvaradivar.hu címre:
Fényképes szakmai önéletrajz
Motivációs levél
Bérigény megjelölése
Az étteremről hasznos információk a www.pecsvaradivar.hu oldalon találhatók.
Jelen kiírás letölthető, pdf. formátumban is megtalálható az oldal alján!