Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Dr. Réger Janka az új jegyző

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Dr. Fenyvesi János jegyző nyugdíjba vonulása miatt a Pécsváradi Közös Önkormányzati Hivatal jegyzői tisztségének betöltésére pályázatot írtunk ki. A pályáztatási eljárás érvényes és eredményes volt. A Pécsváradi Közös Önkormányzati Hivatal jegyzői feladatainak ellátására 2024. októberétől határozatlan időre dr. Réger Janka kapott kinevezést.

Dr. Réger Janka a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerzett jogász végzettséget 2017-ben, majd a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Közbeszerzési tanácsadó szakirányú továbbképzését is elvégezte. Jogi szakvizsgát 2021-ben szerzett. 2017-2020. között a Baranya Megyei (jelenleg Vármegyei) Kormányhivatal Jogi, Humánpolitikai és Koordinációs Főosztály Koordinációs és Jogi Osztályán dolgozott jogi és perképviseleti ügyintézőként, majd a Pécsi Vagyonhasznosító Zártkörűen Működő Részvénytársaságnál először jogi előadóként, jogtanácsosként, majd jogi és beszerzési csoportvezetőként.

Dr. Réger Jankát szeretettel köszöntjük hivatalunkban, vezetői kinevezéséhez szívből gratulálunk és eredményes, sikeres munkát kívánunk neki!

Dr. Réger Janka és Gál Krisztián, Pécsvárad város polgármestere